About Me

My photo
sandakan,, Sabah, Malaysia
life is getting harder and harder today and after. which is, only we know how pretending we are. be more mature to avoiding the shit given to your life being, shut the dramatic life, live your life fellas !

Sunday, August 1, 2010

kurang paham!

Apa aku maw taip ni ah?....

ok..
malam semakin larut, jam menunjukkan jam 2.31am slps aku melirik ke sisi kanan bawah skrin pc ni..(aku masih berfikir)

aku sendiri xpaham, kenapa aku ambil jalan utk menconteng blog ni tp sebenarnya aku tiada idea..
hurm..salah jarijemari menekan..(bukan salah pencipta)

ok..apa aku buat sekarang?
aku tgh menaip, duduk di kerusi, didepan pc, and ber sms dgn dia..

lucu..aku msg dgn dia, tp tiada topik..mcm msg dgn stranger.haha!!

tp dia adalah terbaik bagi aku..(akhirnya ada idea).
sampai bila2..
dlm krisis besar..and setengah "bepisah"..adakah definisi begitu ah?
ok aku adakan jak la.

ssh maw lepaskan..sbb rasa mcm sudah menjadi satu..ya sdh menjadi satu..seryesly..SATU!!
payah maw lupakan dia..sbb dia adalah segalagalanya..
dulu aku pernah caci sapa2 yg mau bunuh diri sebab cinta..
dan aku rasakan nya sekarang dan rasanya aku tabik sapa2 yg mau bunuh diri sebab cinta..kadang2 lucu juga bila dipikirkan..!!
adat manusia..bila rasa kehilangan, baru menjejeh2!!!

selama aku kenal dia, ada beberapa sbb yg mesti di ingatkan kepada sesiapa yg mau dekat dgn dia..ni dari penglihatanku!!

1) dia suka muzik yg melampau..sokong dia dlm hidup muziknya.
2) dia sayang famlynya.dlm semua hal, biar dia dulukan famlynya.terutama bapanya. En Roslih.
3) dia xsuka dikongkong.
4) dia ramai kawan lelaki dari perempuan. Jadi kalo anda seorang yg kuat jeles(mgkn mcm aku), banyak2 bersabar kalo mau menang hatinya.
5) dia suka bunga lili..
6) dia tidur berdengkur dan meniarap.biarkan dia tidur begitu sbb itu buat dia selesa.
7) dia suka berpakaian cam lelaki.jgn komen cara dia berpakaian..
8) dia suka brand nike, quick, roxy, mcbeth, converse(utk kasut) dan adidas.
9) dia suka brazil dan argentina(messi).
10)dia suka kereta caldina dan nissan latio. kalo anda seorang yg kaya belikan dia.
11)dia kemana2 msti dgn hp.
12)dia suka marlboro mint.
13)dia ada dua orang anak buah yg nakal dan comel.1 llki 1 perempuan.
14)dia ada 3 orang adik beradik, 2 orang perempuan dan 1 org llki.
15)dia xsuka kena maki.


mgkn ni adalah lists and tips yg penting bagi anda kalo cuba mendekatinya.
dan kalo semua ini anda penuhi, anda akan merasa seperti raja..sbb dia adalah yg terbaik!

dlm banyak2 dlm lists 2, banyak juga yg berlawanan dgn aku..mgkn sbb 2 kami sll gaduh..aku mintak maaf utk semuanya.

hurm..
sampai sini aku sudah hilang idea..
dan aku harapkan semua yg terbaik bagi dia..
sampai mati xpernah berhenti!
dan kalo lah dia dijodohkan dgn orang lain, aku harapakan, aku hilang akal utk mengetahui itu semua.

jiwang juga mlm ni..
tp biarlah utk seketika..
lol..

TAMMAT
-joop-1/8-sun-2.51am-cc

2 comments:

RoHA NRN said...

HI JOOP,~
Happy to read ur blog..
exist like aku dapat dengar suara ko..
tp tb2 berfikir bila smpai part ni


ok..apa aku buat sekarang?
aku tgh menaip, duduk di kerusi, didepan pc, and ber sms dgn dia..


hurm~
sms..


thanks~

miss'oFlyzza said...

Hye Joop~

Cinta tak seharusnye memiliki kan...
dulu ko slalu kwatkan semangat aku!
kali nie aku nak ko kwat semangat!
jgn putus asa dgn hidup Joop~
ko dah lalu mcm2 dugaan dlm hidup ko!
enjoy ur life k~
sbb kita hidup skali je!!!~
aku windu ko sesangat!~