About Me

My photo
sandakan,, Sabah, Malaysia
life is getting harder and harder today and after. which is, only we know how pretending we are. be more mature to avoiding the shit given to your life being, shut the dramatic life, live your life fellas !

Sunday, July 12, 2009

sehari di mCdonald subang !!!

salam..

hari ini dan semalam, aku kuar lepaking dgn bear n bearies..
1st kami p tanjung karang sbb dorang ada event OAT d sana..
pas 2 aku p kL jln ngan kanda..
pas 2 p umah bob sbb maw naik genting..
td plak, lepak d subang..

banyak benda gila bila kami hangout together2..
kali ini mcdonald subang jadi sasaran..
starting, kami tgu sarah n laki dia sbb dia maw jmpa ima..
tp sikit pnya la lama kami tgu sampai kn banyak silent moment berlaku..
mcm biasa la kalo kami berkumpul, crita xputus2..
benda2 gilak xpayah ckp la..

agak lama juga la kami lepak..
crita2, makan, crita lagi, isap rokok dan crita lagi..
2 jah la sepanjang penungguan kami..

sebelom ari tu, kami naik genting kira2 kol 10pm la..
lepaking atas genting, tawaf 1 genting sbb maw cari tpt mkn..
lucu banget la..kami jah taw apa jadik mlm 2..
tp yg naik genting just aku, bob, nen, mia, roro, izhar, su, dan kanda..
seronok dan sgt2 sejuk..kabus pn banyak sampaikn jalan pn xnmpak dgn jelasnya..

apa2 pn, life 2 hari bersama, adalah moment yg sangat best...
kalo la anda berada bersama,
MUNGKIN,
1)ADA YG RASA KAMI GILA,
2)ADA YG RASA KAMI NI BANGSAT,
3)ADA YG RASA KAMI NI KURANG SIUMAN,
4)ADA YG RASA MAW JOIN KAMI SELAMA LAMANYA,
5)ADA YG MUNTAH,
6)ADA YG PENING,
7)ADA YG SAKIT JIWA,
8)ADA YG GIVE UP DGN GAYA KAMI,
9)ADA YG MEMAKI HAMUN,
10)ADA YG RASA MAW PUKUL KAMI SEMUA,
11)ADA YG RASA HORNY,
12)ADA YG CKP KAMI MCM ADIK BERADIK,
13)ADA YG RASA KAMI ANNOYING,
14)ADA YG MENYAMPAH,
15)ADA YG RASA PUKIMA,


tp, apa pn kami, 2 hal kami, dan hanya kami taw apa "persahabatan" kami..
dan hanya kami bole describe relationship kami sampai kami bole jadi sampai mcm apa yg kami buat..
dan apa yg kami buat, ada la diri kami yg sebenar, dan bukan jadi pretender yg berjaya..
kami tidak peduli apa orang maw ckp, apa orang maw pikir, truthfully, we dont give shit to each others, and we dont fak ur mom...
so, kalo anda rasa kami ni mcm menyampah, BAIK PEGI MAIN JAUH2 SEBELOM KAMI BUAT ANDA MACAM SAMPAH !!!
kami sangat gembira dgn diri dan "benda bodo" kami..sbb dgn ini la kami believe in each others between us for sure !!!


bear 'n' bearies
-joop_travis-

3 comments:

blamethedevil said...

hahaha...betol2...
We dont care!
We Love each other!

Sandra Hakim said...

kalo idup kita owez to care about people around us, do u remind urself, if they do the same thing to us??
sometimes kita kena dahulukan hidup kita dan pandang kehadapan dari kita pandang kiri dan kanan..

kawan mmg penting, orang sekeliling mmg sgt penting..
tp kewajipan jaga diri lagi penting dari segala2nya...
sori if what im blurted out sakitkan ati..
saja bagi pendapat..


-joop_travis-



thanks for your pendapat..
ta sakit hati pon..
bytheway u have such a great friendship..
i know they are somewhere in your heart..
and i know u care about them..
that is what i mean..
im not put other before myself..
but i need to leave something in this world for others...
hidup ni sementare..
yang kite bawak kesane amalan...
yang kite tinggal kat sini untuk org kenang tu budi...
friendship is about sharing caring and loving...
kan joop kan...


~sandra hakim~

Sandra Hakim said...
This comment has been removed by the author.