About Me

My photo
sandakan,, Sabah, Malaysia
life is getting harder and harder today and after. which is, only we know how pretending we are. be more mature to avoiding the shit given to your life being, shut the dramatic life, live your life fellas !

Friday, June 19, 2009

my soul !!


we are so proud to be scout boys...
no matter what you people think about us, we still proud..!!

kami berpengakap selagi kami ma
sih hidup...
sekali berpengakap, selamanya berpengakap...

aku jumpa diri aku selama ak
u berpengakap selama hampir 13 tahun berpengakap...
aku jadi semakin berani berhadapan dgn orang2, aku semakin percaya pada diri, aku semakin yakin dgn kebolehan diri, aku
semakin mempercayai prinsip diri, aku semakin percaya atas nama persahabatan, aku semakin berani menuju masa depan, dan aku semakin berani utk mengatakan, aku akan trs berpengakap..

selama aku berpengakap, expecially bila aku start join pengakap di unisel+seputeh, aku dididik menjadi seorang yg mgkin aku boleh banggakan diri ku..
aku jmpa kawan2 sejati ku, ijat aka bob(dikalangan budak2 unisel), paiz, dan paan...
dorang cukup banyak mengajar aku menjadi seorang pengakap yg sebenarnya..
thanks to Bear Rovers+bearies...
selama itu juga la, aku jmpa kawan2 lain,
yg sekarang sahabat baik ku, ima,wan,nen,roro,md,arip xfm(bkn arip pelempang), mea, dan bobo....thanks again to u'll.
i want to all of them know, that i really2 love them damm much!!!!



banyak benda yg kami kongsi sama2...
dan ada benda juga yg kami simpan,
kami senang bercakap, menjadi pendengar, tpt mengadu, tpt mnta pendapat, dan mcm2 lagi..
dan kami bole menjadi 1 kumpulan yg "heboq"+vague...
hahahha..(kan bear n bearies)

tiap masa aku maw dgn dorng, tiap hari gembira ku, aku maw share dgn dorang, dan tiap tangis ku adalah bersama dorang smua...

once again, thanks to be my "hard click"...






-joop_travis-

3 comments:

Afeeqa said...

i'm happy if u r happy. :)

pssst: kahwin kat kampung cam best je. hehe.

RoHA NRN said...

joop tam pam pom!!

aku baru kenal ko..
and i always ask my self..
knape aku br knal ko..
knape br aku dpr share evrything dgn ko..
knape aku br bole lepak dgn ko..
knape br skrg stlah 4 thn aku brtapa kat campus yg best tuh br aku taw ko wujud¬...

and joop...
dun ever forget...
we do love u..
so much¬
damn much love¬

thanx 4 dis post..touching..hahaha...
goodluck utk teater ko tuh

jooptravish said...

to roro..

banyak benda yg kita nahu dari kita lahir, kita tidak pernah dapat..

so kita kena besyukur dgn apa yg kita ada sekarang..
and. aku sgt besyukur, sbb aku akhirnya jmpa kwn2 yg sgt nest mcm korang suma..

aku syg korang sampai aku mati..

thanks..
love u 2..